En rolig helg i juli…

Vilken rolig helg, om än intensiv.

Började lördagen med det stående melodikrysset och sedan hastigt och lustigt så kom jag och en väninna, Sara, iväg till Linköping för lite shopping. Det var inte igår… Martin tog pojkarna med sig ut i stallet så jag inte behövde ha dem i släptåg, Stina tog jag med mig. Kunde gått där hur länge som helst, det var som att affärerna skrek -”kom in här, titta vilken rea vi har, du behöööööööööööver verkligen detta!”. Två par skor och lite annat smått och gott till övriga familjen kom jag hem 35 minuter innan skjutsen till 40-årskalaset gick. Tur jag har en man som strök mina kläder, för av någon anledning så kunde jag inte bestämma mig för vad jag skulle ha på mig. Iväg kom vi, barnen var hos farmor och farfar och även Stina skulle för första gången sova borta hela natten. Vi var barnfria! Vilket jag absolut tog fasta på… My god, det var länge sedan jag verkligen släppte allt och bara var Karin. Jag hade sååå roligt men söndagen bjöd på lite jobbiga lördagsminnen, ”nej, åh, vad pinsam jag är!” och ”nä, sa jag verkligen så?!”. Martin var ju inte se att spä på ångesten heller. Nu inser jag när jag skriver detta, att om ifall att det skulle vara någon som läser detta som inte känner mig personligen, så anser jag mig vanligtvis vara en kvinna med kontroll. Hualien, men jag var inte elak mot någon jag hade bara roligt :-). Sedan på söndagen ringde Jens och Cissi och ville att vi skulle följa med till Söderköping och äta glass, de hade också varit på kalaset och Cissi tröstade mig med att jag bara hade varit glad, inte pinsam. Tack, söta Cissi! Självklart hänger vi med till Söderköping, Smultronstället hade dock en kilometers kö så vi hamnade på Götas glass. Mycket gott!

sådan mor, sådan son...
sådan mor, sådan son...
som sagt...
som sagt...
och så Folke...
och så Folke...

Sedan blev det kvällsmat hos Jens, Cissi och deras barn. De hade nya kattungar i stallet som vi självklart var tvungna att gosa med, hade god lust att ta med mig en hem men vi misstänker att ett vildkatt har lagt kattungar i halmen i maskinhallen. Så Ernst och Folke har sagt att de vill leta efter dem idag, vi får väl se vad vi hittar…

Må så gott och önskan om en bra måndag!

Karin

Publicerat av

En bondkärrings liv och betraktelser

Jag är utbildad Hälsovetare arbetar som personalstrateg, mamma till tre barn, Ernst, Folke och Stina - Stina har Smith-Magenis syndrom. Jag är gift med Martin, en f.d grisbonde på Östgötaslätten. Här skriver jag om livet som mamma, om Stinas diagnos och allt vad det innebär samt om livet på landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s