Sommarmiddagar, I like!

På sommaren så känns det alltid så mycket enklare att ha middagar och gå bort på middagar. Jag menar, när under vinterhalvåret orkar man med tre-fyra middagar under en vecka? 🙂

Vi började i tisdags hos Westlings, de har precis byggt en pool så barnen badade dessutom. De bjöd på fisksoppa, jättegott! Vi satt ute länge, länge, ända tills dess att myggen blev väl ihärdiga men å andra sidan så var det då ändå läge att gå hem. Vi har kvar dubbelvagnen så Ernst och Folke fick sova i den hela vägen hem… (typ 3 km). När man bor på landet så är man inte bortskämd med att kunna gå hem, men det ÄR mörkt måste jag ändå understryka.

Ernst in aktion...
Ernst in aktion...
Vänta på mig!
Vänta på mig!
Jag och de sovande barnen.
Jag och de sovande barnen.
I onsdags kom familjen Höglund till oss på pizzakväll, vi har inga mygg men FLUGOR till förbannelse så maten låg under servetter 🙂 . Däremot så var det ytterligare en kväll då man kunde sitta ute, det är sommar för mig!
Pizzan i ugnen...

Pizzan i ugnen…

Pizza på Piazza Ceder
Pizza på Piazza Ceder
Fina Eva med min Stina
Fina Eva med min Stina

Igår kväll var vi hos familjen Silfverswärd, också en härlig kväll. Dock regnade det men de hade tak över uteplatsen så även igår satt vi ute till sen kväll. Emma är en fantastisk kvinna med 1000 idéer som hon dessutom genomför. En riktig ”doer”! Kolla gärna in hennes/deras hemsida http://www.sandviksherrgard.se/ där finns allt ifrån uthyrning av utklädningskläder till ordnande av bröllopsfester och andra kalas.

I morgon blir den sista middagen denna veckan, släktmiddag, då jag i morgon eller om sådär 31 minuter fyller 40 år. Hua, det känns nervöst på något sätt. Men vad kommer att bli annorlunda förutom att jag är närmre 50 än 30…?!? Jodå så att! Folke sa dock -”mamma, du kommer ALDRIG bli en gammal mamma!”. Goaste prinsen!

Och som Karin Boye så klokt en gång skrev:

Bryt upp, bryt upp den nya dagen gryr oändligt är vårt stora äventyr!

God natt önskar Karin 39 år !

Publicerat av

En bondkärrings liv och betraktelser

Jag är utbildad Hälsovetare arbetar som personalstrateg, mamma till tre barn, Ernst, Folke och Stina - Stina har Smith-Magenis syndrom. Jag är gift med Martin, en f.d grisbonde på Östgötaslätten. Här skriver jag om livet som mamma, om Stinas diagnos och allt vad det innebär samt om livet på landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s