Att fylla 40 år tog knäcken på bloggandet…

…Skämt åsido men detta är första inlägget som 40-åring 🙂 .

Strax efter det att jag lagt ut mitt senaste inlägg, exakt kl. 24.00,  fick jag besök av sju tjejer frånLC (Ladies Circle), en tjejklubb som jag är med i (www.ladiescircle.se) . Iklädda gristrynen och skönsjungandes framförde de en underbart rolig och, en på många sätt, sann sång om mig som dock är lite för ekivok för att läggas ut här… 😀

LC-tjejerna!
LC-tjejerna! Kicchi, Sara, Sara, Maja, Sofia, Ebba, Camilla och Jennie.

Efter sång och bubbel så blev det ostbricka och mer bubbel, LC-egna som smakade alldeles förträffligt!

Ladies Circle Champagne
Ladies Circle Champagne

Min födelsedag firades med närmsta familjen, Martin och jag hade planerat att ha en gemensam 40-årsfest men med tanke på hur tungt det har varit med grisarna under en lång tid så kändes det inte så roligt att ha fest. Och de som känner mig vet att jag lätt hittar anledningar till att ha kalas men det kändes inte rätt just nu. Dessutom har vi väntat på provsvar om vår Stina och all den oro som det medför gör att planering och fest känns väldigt avlägset. När vi vet mer om Stina så skriver jag om det.

Hur som helst, födelsedagspresenten från Martin och barnen kunde jag inte i min vildaste fantasi tro att jag skulle få men med hjälp av goda vänner (tack Eva och Marcus) så låg den där på min säng. En väska från Mulberry, modellen Bayswater och jag trodde jag skulle svimma. Jag har önskat mig den så  länge och när jag sa att -”Martin, den är alldeles för dyr” så svarade han -”Karin, jag jobbar jämt och du får hålla i allt annat, vi hade inte kunnat ha den här familjen om det inte hade varit för dig, du är värd den och många fler.”  Han behöver i alla fall inte ge mig någon julklapp…

Senare på dagen kom mamma, pappa, mina syskon med familjer, svärmor och svärfar. Martins syster med familj var i Frankrike. Erik hann dessutom med att ge lite golflektioner till Ernst och Folke, vilket uppskattades av grabbarna.

Erik instruerar Ernst och Folke.
Erik instruerar Ernst och Folke.

Vi åt och drack gott och tårtan tog vi ute i kvällsskymningen.

Tårta i skymningen...
Tårta i skymningen...

 Det var sannerligen en härlig dag och kväll och fylla 40 var inte alls så hemskt som jag befarat :-).

Må så gott,

Den numera 40-åriga Bondkärringen

Publicerat av

En bondkärrings liv och betraktelser

Jag är utbildad Hälsovetare arbetar som personalstrateg, mamma till tre barn, Ernst, Folke och Stina - Stina har Smith-Magenis syndrom. Jag är gift med Martin, en f.d grisbonde på Östgötaslätten. Här skriver jag om livet som mamma, om Stinas diagnos och allt vad det innebär samt om livet på landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s