Ibland är jag bara så ytlig…

…men visst är det roligt att shoppa!
Vi åkte på nyårsdagen till Stockholm och till Martins syster Emma med familj. Det var ett tag sedan vi var där och barnen längtade efter sina kusiner. Att vi dessutom alltid blir väldigt bortskämda där med god mat  och gott vin gör ju inte det hela sämre 🙂 . På måndagen åkte vi in till stan för att shoppa och för att få ha lite påsar i händerna, (”påssjukan” som en manlig bekant en gång kallade det…) och fynd är en lisa för själen (min själ), samt att fly verkligheten för en stund och få tänka på annat. Det mesta tankemässigt, just nu, handlar om vår Stina och hennes nyupptäckta diagnos, Smith- Magenis syndrom.
Hittade många fina saker, på Zara fann vi bland annat ett par urtuffa små skinnboots till Stina.
Stinas nya boots.

Strax innan vi åkte hem så var vi på NK´s parfymavdelning, snurriga i huvudet av en hel dag på stan så svarade jag i nattmössan då expediten frågade mig något. Emma och jag bluddrade på och det konstaterades att vi nog hade lite vätskebrist. Tror ni inte då att den urgulliga expediten tog sig tid och gick och hämtade vatten till oss. Det är sådana små gester som gör en så varm om hjärtat! Hade jag som sagt inte haft huvudet under armen så hade jag tagit reda på hennes namn men hur som helst, tusen tack du okända kvinna!

Varm om hjärtat har jag/vi blivit många gånger sedan vi gick ut med Stinas diagnos. Man möts på stan, på Östenssons (matvarukedja i Östergötland som för övrigt säljer vårt kött), på jobbet med en kram. Det behöver inte sägas något, bara en kram som visar på omtanke. Mail, sms, telefonsamtal, FB-inlägg, blommor,  tack ALLA ni för visad omtanke om Stina och vår familj, ni anar inte hur mycket det betyder för oss.

I morgon är det Trettondagsafton och då skall Martin och jag på Trettondagsbal i Vadstena, skall bli riktigt roligt!

Allt gott!

Karin

 

 

Publicerat av

En bondkärrings liv och betraktelser

Jag är utbildad Hälsovetare arbetar som personalstrateg, mamma till tre barn, Ernst, Folke och Stina - Stina har Smith-Magenis syndrom. Jag är gift med Martin, en f.d grisbonde på Östgötaslätten. Här skriver jag om livet som mamma, om Stinas diagnos och allt vad det innebär samt om livet på landet.

4 reaktioner till “Ibland är jag bara så ytlig…”

  1. Ja tänk vad shopping är bra för själen. Föröker få karln att förstå det oxå! 😉
    Ha det så trevligt på balen i morgon… det låter jättekul!
    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s