VAB igen?

I söndags kom något till oss som likande maginfluensa, jag hoppas sannerligen inte våra lördagsgäster blivit smittade. Hör av er i så fall, så kommer jag med skorpor och blåbärssoppa. Och ja, Lisa och Jonas, jag åker ända till Sigtuna!

Att insemineringen av suggorna dessutom startade den här veckan gjorde det praktiskt taget omöjligt för Martin att vara inne hos barnen och att hitta någon som vill vara barnvakt för magsjuka barn är inte det lättaste… Men det löste sig då jag kunde åka tidigare till jobbet och komma hem tidigare och då de skall vara kräkfria i 48 timmar så var jag hemma idag. Har väl typ nu VABbat lika mycket som jag jobbat sedan jag började jobba den 1 december, suck! Jag skall dock inte klaga då vi vanligtvis har stor hjälp av farmor och farfar, som bor nära oss och som aldrig säger nej. Tänker då på ensamstående som inte har någon som kan hjälpa dem, ni är enastående!

Martin har idag fått Stina till att skicka ”slängkyssar”, till hans och hennes stora glädje. Tänk, det finns alltid något att glädja sig åt…

Tjingeling!

Karin

Publicerat av

En bondkärrings liv och betraktelser

Jag är utbildad Hälsovetare arbetar som personalstrateg, mamma till tre barn, Ernst, Folke och Stina - Stina har Smith-Magenis syndrom. Jag är gift med Martin, en f.d grisbonde på Östgötaslätten. Här skriver jag om livet som mamma, om Stinas diagnos och allt vad det innebär samt om livet på landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s