Nervöst…

I morgon skall vi till Linköping för att Stina skall genomgå en hjärntomografi. Det känns både olustig och oroligt, inte för själva röntgen utan för sövningen… Jag vet att det är vardagsmat och rutin för dem, men det är det inte för oss. Dessutom så är hon fortfarande hostig och ”tjostig” i bröstet, så vi får se vad de säger i morgon. Vi skulle i alla fall åka dit, läkaren får lyssna och ta beslut. Hur som helst skulle det vara skönt att få det gjort.

Jag längtar till sommaren…

Blommande raps, sommaren 2011.

Kram Karin

Publicerat av

En bondkärrings liv och betraktelser

Jag är utbildad Hälsovetare arbetar som personalstrateg, mamma till tre barn, Ernst, Folke och Stina - Stina har Smith-Magenis syndrom. Jag är gift med Martin, en f.d grisbonde på Östgötaslätten. Här skriver jag om livet som mamma, om Stinas diagnos och allt vad det innebär samt om livet på landet.

9 reaktioner till “Nervöst…”

  1. Hej Karin!
    Carl har blivit sövd flera gånger och jag som t o m har lite allmän sjukhusskräck tyckte faktiskt inte alls att det var läskigt, om det kan var till någon tröst! Det kommer nog gå så bra, ska du se!
    Kram och lycka till!

  2. Karin! Sänder en varm styrkekram till dig och de dina och håller tummarna för att allt går finfint. Passar på att tacka för förmånen att få följa din fina och uppriktiga blogg! /Linda (Jonsson från Näsby du vet… ;-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s