Energipåfyllare…

Nystädat hus, Stina säger pappa och en träff med världens bästa LC-tjejer. det blir inte mycket bättre än så!

LC (förkortning på Ladies Circle) är en klubb för tjejer/kvinnor upp till 45 år, klarar mig alltså ett litet tag till. Man träffas, gör studiebesök, äter gott, dricker gott och skrattar. En riktig energiinjektion samtidigt som det likaväl kan vara hur seriöst och allvarligt som helst. Tack tjejer för kvällens alla skratt och för att ni finns!

Som sagt Stina sa pappa idag, Martin var hur lycklig som helst, vi andra också för den delen. Folke försökte sedan få henne att säga Monika som vår kock på förskolan heter. Gick dessvärre inte lika bra…  Både Ernst och Folke var tidiga i sitt tal och med tanke på att vi inte vet om Stina kommer kunna prata eller inte så är varje liten stavelse, ord som högsta vinsten. En sann lycka!

Nej, gott folk, nu ropar sängen!

Kram

Karin

Publicerat av

En bondkärrings liv och betraktelser

Jag är utbildad Hälsovetare arbetar som personalstrateg, mamma till tre barn, Ernst, Folke och Stina - Stina har Smith-Magenis syndrom. Jag är gift med Martin, en f.d grisbonde på Östgötaslätten. Här skriver jag om livet som mamma, om Stinas diagnos och allt vad det innebär samt om livet på landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s