Finbesök!

Huset hyfsat återställt temperaturmässigt, tack och lov, för idag fick vi besök av Cilla och hennes fine son Z (http://smith-magenissyndrom.blogspot.com/). Cilla och hennes blogg hittade jag då jag rödgråten försökte hitta information om Smith-Magenis syndrom (SMS). Inte nog att hon skrev så inbjudande, hon hon bjöd dessutom på sina erfarenheter då vi talades vid i telefon strax därefter. Även Eva i Luleå och Sandra i Lysekil har varit sådana, undrar om det är en SMS mammas drag? Man kan ju alltid hoppas..

Ett besök i svinhuset blev det också, där har vi under den gågna veckan fått nya kultingar.

Martin visar en kulting för Z & Cilla.

 

En väldigt avslappnad "hög" med kultingar.
Två dagar gamla kultingar.
Dä, dä, dä säger Stina.
Z & kulting.

Avslutar dagens blogg med ett kort på denna dagens soluppgång som Martin tog i morse. Att träffa Z & Cilla var början på något nytt och vad symboliserar det bättre än en soluppgång…

Soluppgång.

Kram på er, nu skall jag spela spel med mina söner.

Karin

 

 

Publicerat av

En bondkärrings liv och betraktelser

Jag är utbildad Hälsovetare arbetar som personalstrateg, mamma till tre barn, Ernst, Folke och Stina - Stina har Smith-Magenis syndrom. Jag är gift med Martin, en f.d grisbonde på Östgötaslätten. Här skriver jag om livet som mamma, om Stinas diagnos och allt vad det innebär samt om livet på landet.

2 reaktioner till “Finbesök!”

  1. Vad roligt att de äntligen kunde komma och hälsa på efter alla era försök som blivit spolierade av sjukdomar. Det hade varit roligt om man hade kunnat träffas så där men det är lite svårt på avstånden emellan. Jag hoppas på maj och Ågrenska. Ha de bra och hoppas värmen i huset nu håller i sig. Här har vi bra värme inomhus men ute är det konstant runt 30 grader.

    1. Ja Eva, det var verkligen roligt att träffa dem. Vi hoppas också på Ågrenska i maj, det hade varit så roligt att träffa er och de andra SMS-familjerna. Här han nu temperaturen äntligen lugnat ner sig, inte riktigt lika kallt men blåsigt… Må så gott, kram Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s