65 år, ingen ålder på en häst!

I helgen var vi och gratulerade mamma som igår fyllde 65 år. Min mamma är en otroligt karismatisk, driven och positiv kvinna. Hon har fött och uppfostrat, tillsammans med pappa, fyra barn. Hon arbetade som företagssköterska i en evinnerlig massa år. Under min uppväxt hörde jag henne ofta prata om att starta eget men med fyra barn så behövdes säkra inkomster. Drömmen fanns där dock alltid så hon var 60 år bestämde hon sig, då föddes mitt ”fjärde syskon” Framtidshälsan Sverige. Hennes affärsidé är att åka ut till kunderna och ge hälsokontroller och annat som önskas istället för att kunderna kommer till henne i en annan lokal. Detta sparar både tid och pengar för företagen som anlitar henne. När kvaliten är densamma så är priset avgörande, hon har dessutom samarbete med den kompetens som efterfrågas precis som en vanlig traditionell företagshälsovård.

2009 blev hon vald till årets nyföretagare, ni kan förstå att jag är stolt över denna fantastiska  kvinna. Hon visar mig ofta att allting är möjligt och pension är ingenting för henne just nu, hon kommer fortsätta så länge som hon orkar och tycker att det är roligt!

Detta är ingen reklam, det är bara en dotters samlade stolthet över sin mammas dröm att ingenting är omöjligt utan man kan göra det som huvudet och hjärtat vill!

Min älskade mamma och mina barns älskade mormor!

 

Men skulle ni vilja läsa mer så gå in på www.framtidshalsansverige.se

Ha en härlig dag!

Kram Karin

Publicerat av

En bondkärrings liv och betraktelser

Jag är utbildad Hälsovetare arbetar som personalstrateg, mamma till tre barn, Ernst, Folke och Stina - Stina har Smith-Magenis syndrom. Jag är gift med Martin, en f.d grisbonde på Östgötaslätten. Här skriver jag om livet som mamma, om Stinas diagnos och allt vad det innebär samt om livet på landet.

2 reaktioner till “65 år, ingen ålder på en häst!”

  1. Fantastiska kvinna! Att ”Starta om” i 60 års ålder är underbart! Jag förstår din stolthet och hennes koncept är helt fantastiskt!
    Många gratulationer till din mor på hennes födelsedag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s