Stina fick en häst!

Det var ingen riktig häst men den låter som en riktig häst och är precis lagom hög. En mamma på vårt föräldrakooperativ ringde och frågade om Stina ville ha en häst och så klart hon ville det, tack vare detta så tecknar nu Stina även häst!

Stina och hennes häst.

Och med hästen kom våren och med den klosterliljorna. Dessa klosterliljor planterade Martins farmor här för länge, länge sedan och tänk att de kommer upp år efter år. Påminner inte bara om våren utan även om farmor Stina, härligt!

Klosterliljor

Det blev lite kort idag för nu skall jag fixa till lite kvällsmat, Paulina som har ett sommarhus här i närheten är på sportlovsbesök med sin son Albin, kommer hit och äter så nu skall det skalas potatis och fixas lax.

Avslutar med en bild på en text som Ernst skrev för ett tag sedan nere på Våga. Den som kan svara rätt får en klosterlilja med posten 🙂

Ja, vad står det här? Det har med musik att göra...

Ha det bäst!

kram

Karin

Publicerat av

En bondkärrings liv och betraktelser

Jag är utbildad Hälsovetare arbetar som personalstrateg, mamma till tre barn, Ernst, Folke och Stina - Stina har Smith-Magenis syndrom. Jag är gift med Martin, en f.d grisbonde på Östgötaslätten. Här skriver jag om livet som mamma, om Stinas diagnos och allt vad det innebär samt om livet på landet.

4 reaktioner till “Stina fick en häst!”

  1. Kära tider vad lycklig prinsessan är! Vet du hon har dina ögon, Ernst mun och Folkes näsa, Martins glada skratt. Härligt!

  2. Härliga ungar! 🙂 Men det är ju solklart: ”Michael Jackson-scenen”!!! Ser fram emot blommor! 😉 Ha det gott! /Kram, Linda

  3. Tack Karin! Men låt du blommorna stå, så njuter jag av dem bildledes istället. Är nämligen rätt övertygad om att de har större chans till överlevnad hos er än hemma hos oss… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s