Bondkärringen skall till Stockholm…

Jag är föreslagen till styrelsen för Sveriges Djurbönder och stämman är i morgon i Stockholm så då skall jag dit. Det är lite nervöst, inte för morgondagen men för uppdraget. Det är ingen hemlighet att det är turbulent i föreningen, många vill få den upplöst. Samtidigt så finns det de som vill att föreningen skall finnas kvar och verka i djurböndernas intresse. Känner att jag nu mer än någonsin kan vara med att påverka vilket jag ämnar och hoppas göra, jag är glad att jag fått chansen. Inser dock att det inte kommer att vara eller bli en dans på rosor, men roligt skall det bli!

Utmaningar triggar oavsett det gäller grisar, nedlägging av vår skola eller arbetsprojekt. Är fostrad med ”att ingenting är omöjligt, det tar bara lite längre tid!” Kan ibland vara till nackdel men oftast är det till en fördel, det handlar om hur man väljer att se det. Med det sagt menar jag inte att jag alltid är positiv som en speleman…

När jag idag fick veckans pep-talk av Olof Röhlander så kändes det igen som om han skrivit till just mig. Denna veckan handlade det bl.a. om att om man är nervös för något så skall man nervös som sjutton samtidigt skall man inte vara nervös alls. Det gör att man blir ödmjuk inför uppgiften samtidigt som det triggar. Så jag gör som Olof säger är nervös samtidigt som jag inte är ett dugg nervös, bara så att ni vet! 🙂

Att jag fått en vagel i ögat är dock inte så kul, ser inte snyggt ut och är inte heller så skönt men jag har ändå tur för i fredags hämtade jag mina nya glasögon. Det gör det hela lite bättre! I värsta fall får jag låna Folkes piratutstyrsel och täcka vageln, säkerligen ett udda inslag på stämman i morgon.

Farliga minen på Folke-Pirat

Nu skall jag gå och lägga mig, tåget går tidigt, tidigt i morgon bitti.

Kram och god natt

Karin

 

Publicerat av

En bondkärrings liv och betraktelser

Jag är utbildad Hälsovetare arbetar som personalstrateg, mamma till tre barn, Ernst, Folke och Stina - Stina har Smith-Magenis syndrom. Jag är gift med Martin, en f.d grisbonde på Östgötaslätten. Här skriver jag om livet som mamma, om Stinas diagnos och allt vad det innebär samt om livet på landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s