Dagar hos oss…

Långhelgen går mot sitt slut, jag har inte bloggat på ett tag (igen…) men jag behövde nog smälta en del av intrycken efter Karolinska och var tom i huvudet 🙂 . Vet inte om jag är mindre tom nu men här kommer lite från dagarna sedan sist…
Mina godingar!
Sköna vår, välkommen!
Bland vitsipporna
...mer vitsippeungar

Ernst och Folke var och fick barnens bibel i kyrkan i söndags, Ernst skulle fått sin förra året men vi hade då inte möjlighet att delta. En fin tradition är detta, jag minns själv den” barnens bibel” jag fick som 6-åring.

Folke och Dalsprästen Merseburg

igår kom studsmattan fram ut vinterförvaringen, lyckan var stor!

Äntligen är studsmattan framme!

Idag fick vi några nya gyltor (förstagånggrisare) till oss, barnen var med och lastade av. Efter det passade vi på att gå över till grannen vars kor idag fått komma ut. Våren är verkligen här och sommaren är i antågande, underbart!

Avlastning av gyltor
Kossera, kossera, kossera!
En "nyutsprungen" ko!

Under tiden jag bloggat har Humorgalan rullat i bakgrunden, alla vuxna borde bli världsföräldrar, 100 kr i månaden är 25 kr i veckan, 3,60 om dagen – det kan nästan varje vuxen människa avvara. Jag vet att det kan vara svårt för vissa men alla kan göra något om än så lite, begreppet För varenda unge rymmer mycket mer än pengar!

Är du inte världsförälder än så ring in och bli världsförälder du med 099-90 990! VI behövs varenda en av OSS!

Kram

Karin, mamma till tre och världsförälder för UNICEF

 

 

Publicerat av

En bondkärrings liv och betraktelser

Jag är utbildad Hälsovetare arbetar som personalstrateg, mamma till tre barn, Ernst, Folke och Stina - Stina har Smith-Magenis syndrom. Jag är gift med Martin, en f.d grisbonde på Östgötaslätten. Här skriver jag om livet som mamma, om Stinas diagnos och allt vad det innebär samt om livet på landet.

En tanke på “Dagar hos oss…”

  1. Vilka underbara kort !!!! Kan det bli mera vår, tror inte det. Vet du Stina är så lik B-I, när hon var i 3-årsåldern. Tror att jag har det i datorn, skickar det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s